05 November 2015

Study Week Is On !

Tengok laut itu menenangkan, tahu ? 

Study week is On . 
Actually dah lama kot On . Cuma tak reti nak start study lagi je . 
Rasa macam dah tau tiap-tiap sem ada exam tapi still baca last minit . 
Lepas tu menyesal . Hahaha . 
Tapi start ada KBAT nie lagi menyesal baca awal sebenarnya , sebab apa yang korang baca tak keluar langsung . Lagi frust . Hahahahahaha gelak banyak !

Goodluck IPG'ians . 
Adek-adek dah ramai start exam . Hakak dengan habang mereput lagi kat rumah . Haishh. 

Sedar tak sedar dah semester 6 dah . Paper exam pun makin sikit . Tu yang heaven . Tapi skor ke idok tak tahu lah ambe . Hahaha gelak lagi . 
Kbye


0 comment:

Catat Ulasan